Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΠΠΑΖΑΘ

Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ πραγματοποιεί στειρώσεις σε αδέσποτα παραλαμβάνοντάς τα από τον χώρο όπου αυτά συχνάζουν, τα εμβολιάζει, τοποθετεί ηλεκτρονική σήμανση, φροντίζει για την αποπαρασίτωση και επαναφέρει τα ζώα στο σημείο περισυλλογής μετά την ανάρρωσή τους.
Όσον αφορά τις γάτες θα πρέπει να συνενοηθείτε και να της πάτε εσείς στους συμβεβλημένους κτηνιάτρους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 447 995

Τα παραπάνω ισχύουν για την περιοχή ανατολικής Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας πω και εγώ τη δικιά μου ιστορία...
    Αδέσποτη σκυλίτσα που βαφτίστηκε Σάρα περιφερόταν στην Καλαμαριά. Την μάζεψαν και την περιέθαλψαν κάποια κορίτσια στην πιλοτή της πολυκατοικίας τους. Την τάιζε όλη η γειτονιά. Λίγο μετά το Πάσχα άρχισε να σέρνει. Μαζεύτηκε κοπάδι αρσενικών και άρχισε να γίνεται φασαρία στη γειτονιά. Κάποιοι ενοχλήθηκαν και κάλεσαν το ΣΥΠΠΑΖΑΘ. Ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ ήρθε και πήρε τη Σάρα για στείρωση, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 την επέστρεψαν στο σημείο απ’ όπου την είχαν πάρει. Το σκυλί δεν ήταν έτοιμο σωματικά να γυρίσει στο δρόμο, μια και η τομή δεν είχε επουλωθεί και ήταν ακόμα με τα ράμματα. Την επέστρεψαν λοιπόν στο δρόμο χωρίς ειδικό κολάρο και χωρίς να ενημερώσουν κάποιον από τη γειτονιά να την επιβλέπει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η σκυλίτσα να φάει τα ράμματα της, να αιμορραγεί υπερβολικά και να χυθούν από την πληγή όλα τα εντόσθια έξω. Παρ΄ όλο που την μάζεψε και την πήγε σε κάποιο ιδιωτικό κτηνίατρο κάποια ευσυνείδητη και φιλόζωη δημότης, η σκυλίτσα βρήκε τραγικό θάνατο.
    Κατηγορούμε το ΣΥΠΠΑΖΑΘ για αμέλεια κατά των ζώων που «τάχα» προστατεύει. Γιατί σύμφωνα με το νόμο 4039 παρ.10 του 2012 ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ είναι υπεύθυνος για τα ζώα, που αφού τα μαζέψει, τα εμβολιάσει, τα περιθάλψει ή τα στειρώσει, είναι υπεύθυνος γι΄ αυτά.

    Και η χαριτωμένη σκυλίτσα Σάρα δεν ζει πια…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή